Yksi jaoston toiminnan kulmakivistä on osaava ja innokas valmentajajoukkomme. Katajan voimisteluryhmiä valmentaa tänä lukuvuonna 34 koulutettua valmentajaa sekä päätoiminen valmentaja. Pyrimme kouluttamaan kaikki seuramme valmentajat Voimisteluliiton 1-tason koulutuksella vuosien 2018-2019 aikana. Osa valmentajistamme työskentelee pääosin harrasteryhmien parissa ja osa kilparyhmien kanssa. Tällä sivulla esitellään valmentajiamme lyhyesti. 

TV KILPARYHMÄT

Miira Voutilainen
Miira toimii seurassamme valmennuspäällikkönä ja vastaa Kristallien harjoittelusta. Lisäksi hän vetää iltapäiväryhmiä ja seuramme Matala Kynnys -toimintaa, ja toimii myös Akatemian aamutreenien valmentajana. Koulutukseltaan hän on luokanopettaja, ja valmennusvuosia on kertynyt yli 10. Miira on suorittanut NTV 2-tason ja hänellä on 3-tason tuomarikortti. Lisäksi hän kouluttaa seuran uusia valmentajia (Voimistelukoulu-koulutus ja NTV lajitaito). Haaveena on käydä valmentajan ammattitutkinto lähivuosina.

Lotta Tuomikko
Lotta valmentaa Kristallit sekä Kimalteet ryhmiä. Kokemusta valmentajan työstä hänellä on seitsemän vuoden ajalta. Hänen mielestä parasta voimistelussa on tavoitteiden saavuttaminen pitkän työn jälkeen. Hänen vahvuutensa valmentajana ovat positiivisuus sekä pitkäjänteisyys.

Melisa Hämäläinen
Melisa on syntynyt vuonna 1999 ja opiskelee Itä-Suomen yliopistossa. Hän valmentaa Helmet-ryhmää. Melisa suorittaa parhaillaan Voimisteluliiton I-tason valmentajatutkintoa ja valmennuskokemusta hänellä on kuusi vuotta. Hänen mielestään parasta voimistelussa on kehityksen huomaaminen ja uuden oppiminen. Melisan vahvuus valmennustyössä on positiivinen ote.

Lotta Pitkänen
Lotta on syntynyt vuonna 1999 ja opiskelee psykologiaa ensimmäistä vuotta Itä-Suomen yliopistossa. Lotalla on takanaan noin 4 vuotta valmennusta Espoossa ja on nyt uusi vahvistus valmentajistoomme. Hän valmentaa Aarteet-kilparyhmää. Taustalla Lotalla on oma ura telinevoimistelun parista, minkä aikana hän oli osana nuorten maajoukkuetta ja mukana edustamassa Suomea mm. Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleilla 2013. Hänellä on voimisteluliiton I-tason valmentajatutkinto loppusuoralla ja lisäksi naisten telinevoimistelun tuomarikortti TK4. Lotan vahvuuksia valmentajana ovat vahva lajikokemus ja -osaaminen, sekä tinkimätön asenne ja tarkkuus havaita yksityiskohtia.

Sanna Hämäläinen

Kerttu Vähä
Kerttu on syntynyt vuonna 2001 ja käy abivuotta Norssin lukiossa. Telinevoimistelutaustaa Kertulla on 13 vuoden ajalta ja hän harrastaa teamgymiä nyt toista vuotta. Valmennusvuosia Kertulle on kertynyt viisi ja nyt hän valmentaa Kimalteet-ryhmää sekä freegymiä. Kertun vahvuuksia valmentajana ovat oma voimistelukokemus, kärsivällisyys sekä kannustava asenne.

Siri Pakarinen
Siri Pakarinen on syntynyt vuonna 2005. Hän on aloittanut valmentamisen tänä syksynä ja on apuvalmentajana Kimalteet-ryhmässä. Siri on harrastanut itse voimistelua kymmenen vuotta ja harrastaa edelleen Kristallit- ryhmässä. Parasta voimistelussa hänen mielestään on uusien liikkeiden oppiminen. Sirin vahvuus valmentajana on innokkuus ja iloinen mieli.

Aada Hartikainen
Aada on syntynyt vuonna 2002 ja opiskelee toista vuotta Joensuun Yhteiskoulun lukiossa. Hänellä on menossa neljäs valmennusvuosi ja tällä hetkellä Aada vetää telinevoimistelun harrastekilparyhmää, sekä tuurailee myös muissa ryhmissä. Parasta voimistelussa on Aadan mielestä onnistuminen, uuden oppiminen ja hyvä joukkuehenki. Hänen vahvuutensa valmennuksessa on kärsivällisyys, positiivisuus ja kannustava asenne.

Anita Niiranen
Anita on syntynyt vuonna 2001 ja opiskelee Kontiolahden lukiossa. Hänellä on menossa ensimmäinen valmennusvuosi ja hän toimii valmentajana telinevoimistelun harrastekilparyhmässä ja jatkoryhmässä. Anitalla on omaa voimistelutaustaa 12 vuoden ajalta. Hänen mielestään parasta voimistelussa on itsensä ylittäminen, sekä esteettisyys. Anitan vahvuus valmennustyössä on positiivinen ja kannustava asenne, sekä hänen venäjän kielen taitonsa!

Aino Nuutinen
Aino käy kahdeksatta luokkaa Nepenmäen koulussa ja hän harrastaa itse telinevoimistelua Kristallit-ryhmässä. Hän alotti valmentamisen syksyllä 2019 ja suorittaa Voimisteluliiton ensimmäisen tason koulutuksia. Aino valmentaa telinevoimistelun harrastekilparyhmää. Hänestä parasta voimistelussa onnistumisen tunteet. Ainon vahvuus valmentajan on oma voimistelukokemus.

Anni Heiskanen (kuva puuttuu)
Anni on syntynyt vuonna 1997 ja opiskelee sairaanhoitajaksi. Hän valmentaa Helmet-ryhmää. Annilla on noin kuusi vuotta kokemusta valmennustyöstä, joista osa hänen kasvattiseurassaan Kuopion Reippaan Voimistelijoissa. Annilla on NTV:n 2-tason tuomarikortti. Hänen mielestään parasta voimistelussa on voimistelijoiden riemu uusia liikkeitä oppiessa, sekä se kun näkee voimistelijoiden onnistuvan niin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Annin vahvuus valmennustyössä on hänen oma pitkä kilpauransa telinevoimistelussa sekä sitkeän kannustava asenne.